Nya blogggeenn

Nu är faktiskt min nya blogg färdig, så du som läser denna blogg får helt änkelt gå över till nya bloggen om du vill fortsätta läsa! Nya bloggen kommer inte riktigt bli som denna, det kommer lbi meeer mode, men såklart min vardag också! ;) Och den nya bloggen hittar du HÄR! PUSS OCH KRAM!

Hi there!



Just nu så har vi lite så att vi får göra vad vi vill nu innan maten (i skolan) så passar på att göra ett blogginlägg till er där hemma! Idag när jag kommer hem så ska jag plugga vilket är behövligt haha. Och sen blir det nog gymmet. Och sen ska jag faktiskt börja med en ny blogg, som jag sagt i tidigare inlägg. Det kommer bli devote.se. Så vi får hoppas att det blir bra! Där får du som gillar mode kika in, och ni andra såklart också, för kommer bli en hel del allmänt ock¨så ;) men vi ses hemma.


Godmorgon!



Heej och goodmorning! sovit gott mina änglar? det har iallaffall jag, så nu står jag benen igen och klara en ny skolvecka! Idag börjar inte min klass för än halv 9, för vi ska salmas vid bibliotkeket. Så det blev lite sovmorgon också ;) Som ni ser på bilden så har jag inga speciella kläder haha. Blir lite mer åt det mysiga och varma. Men nu ska jag typ ner för att äta frukost, och sen drar jag och syrran till Hanna för ett selskap till stan. Vi ses! ha en jätte bra veckostart!

where everything will be better

Just nu känner jag bara...nee ucsh för denna bloggen. Jag vill komma igång igen på ett mycket bättre sett där mina outfit kommer fram, och mer mode och skönhet sticker ut. Så funderar grymt mycket på om jag ska börja kämpa för en ny blogg, och isåfall kanske det blir devote.se! För jag känner att min blogg verkligen inte är nått just nu. vill att min blogg ska läsas för just en sak.. alltså mode enligt mig! Det är det jag är intresserad av, så nu snart blir det nog att bloggen för över från blogg.se till devote.se med en snygg design som är välkämpad, och mer mode! men kommer såklart bli mycket vardag också. Men vad tror ni? :)

Clearasil ULTRA



Har vart på ICA med mami, för var verkligen tvungen att köpa något mot min hy. Så köpte då den på bilder ovan, så vi får hoppas att den är bra. Och att den tar bort mina hyproblem. (finnar)

good day, only until the evening



Hi babes! Har verkligen haft en jätta kul helg med Elin, tack tjejen! Allt har vart kul enda tills nu när man inte känner sig riktigt friskt.  Är jätte trött och hade tänkt att dra mig till gymmet, men har verkligen ingen motivation till det ikväll. Meen efter en kommande natt med sömn tror jag att jag står på benen igen och klarar av en ny skolvecka! ;)

Gästbloggar

Hej Elin här. Jag och Amanda har varit nere på ICA och köpt lite godis och dipp o så. Ikväll så är det  Earth Hour eller hur det nu stavas. Men iallafall så hade jag och Amanda tänkt att tända lite ljus och kanske spela något spel det kan ju vara mysigt. Jag ska sova här som Amanda skrivit i tidigare inlägg. Hoppas verkligen att alla där ute får en underbart mysig lördags kväll.

Okej bilden är oseriös. Men var den enda som inte blev suddig eller så.

Osminkad



Heelooo my friends! Kom precis tillbaka till datorn efter ett litet mellanmål, pga maten dröjer.. Ungefär vid fem så kommer elin, och då ska vi har kuuul! haha såklart ;) Jag har nog aldrig visat mig på bild som osminkad, så nu när jag inte är  i ordning nått speciellt så passar jag på! :)

SPRING



Är så glad men också så deppig just nu! glad för att just denna dagen är så fin!, Men också grymt ledsen för att jag nu fått reda på att det ska SNÖA de kommande dagarna! usch... Jag hatar vintern, jag vill ha sommar nu! Var bara tvungen att lägga hit en bild på ett awesome vårtecken! (knoppar på påskliljor)


Lördag!

HELLO! Skönt med lördag, för mig iallafall! hoppas ni känner likadant. Senare idag så kommer elin hem till mig, och ska sova här :) Men innan dess så MÅSTE jag plugga, städa, duscha och lita sånt, haha så förmiddagen för mig idag kanske inte blir lika rolig precis. Men värt för en kul kväll!
Kommer nog kanske hinna uppdatera sen, för det är också något som måste göras!;)
(kanske ikväll också)

Våffeldagen



Idag hjälpte jag Clara Hanna och Olivia, våra mattanter på vår skola att grädda våfflor haha! :) Hade faktiskt roligt, men blev rätt stressigt ibland, och vad ska man göra när ett barn kommer och nästan tar hela gräddskålen med sig på våfflan haha :P och när "vissa" personer kommer och tar en eller två våfflor för mycket.. hahah! vem skulld et kunna va? :D haha hade inget emot det när det just va den personen ;) som jag sa det var kul.. och som tack så fick vi varsin godisburk! jätta snällt av tanterna i köket! :) 

Nu sk jag fixa lite grejer innan Alive, och då blir det våfflor IGEN! haha :P Men aja, går väll alltid att trycka ner en bit ;) men jag hoppas ni får en underbar fredagskväll!

English

Heeej mina fina! Har precis vart med min bästa Johannes! ;) och fick reda på idag att jag hade läxa tills imorgon :S men det är bara att träna på nu sista halvtimmen innan jag faktiskt ska sova. :) ska bli rätt skööönt faktiskt, hehe, men ha det bäst mina änglar!

White nails


Heeemmaa



Jag har entligen kommit hem från bussen. Hjälp mig vad jobbiga saker som hände.. ! Haha, hade tänkt första att åka med en rätt tidig buss, men precis innan jag skulle åka till hållplatsen så kommer mamma på att kortet gick ut igår! så var tvungen att åka till ica för att ladda på. så då kom jag tidigare än vad jag behövde så satt och vänta på bussen i typ en halvtimme, och sen var man ju så osmart så man satte sig ner på bänken när bussen kom istället för att ställa sig upp, så bussen åkte förstås förbi mig, så passa på att åka hem igen för att äta, och sen fick jag va jätte snabb till nästa buss som gick vid ett, men den kom jag faktiskt med haha! Sen gick allt perfect och jag hade köpt det jag skulle, och sen tittar man på klockan, och bussen gick för TVÅ minutersen! haha så fick sitta och typ vänta en timme tills nästa buss.. haha, fast köpte nytt vitt nagellack för pengarna som blev över. Men sen kom turen, och det var att patricia skulle åka med samma buss ;) (Anledningen till att jag köpte nytt vitt nagellack var att jag tappa alla mina "sminksaker" i badkaret och de vita nagellacket sprack) Det mesta jag köpt är inte så intressant så skippar de sakerna.. ;)





Studiedag

Som jag säkert sagt förut så är det studiedag idag, såå skönt. Känneer verkligen för en vardag utan skola hehe.
Eftersom att patricia är i skolan, och olivia är med hanna så åker jag inte till skövde en stund och kollar lite och så ;)
så det är väll ungefär dagen för mig just nu, den får vi se senare! men ha en jätte bra studiedag ni som hr det och jobbar dag eller vad det nu är, men ha iallafall en bra dag hehe ;) Puss och heej!

Ett inlägg för dig




Johannes, vi har pratat mycket idag, och jag har sagt detta många gånger, men det är precis vad jag menar! JAG ÄLSKAR DIG! Det är inte bara något jag säger utan det är verkligen så. 



Colors for summer

Passade inte så bra in bland det snygga kläderna så de får ett eget inlägg,! Sitter och kikar lite på hemsidorna, och hittade då dessa fina bikinisarna.



Beige nude brown


TAGGAD

Usch vad jag känner mig taggad! som aldrig förr på att träna och må bra, Jag vill verkligen träna upp min kondition! så för att få reda på hur min kondition är så tänkte jag springa så länge jag bara orkade, och visade sig då att jag klarar liksom springa i en timme utan problem  i rätt bra fart, så det käns skiitbra, så nu är jag ännu mer taggad! ;)
Men nu ska jag dra ner till soffan och tita på sista avsnittet av solsidan! ha det bra så ses vi!

Ben & Jerry

Det är nog bland det godaste som finns vad jag kommer på just nu.. har mycket fullt upp på vardagarna, så nu entligen kunde jag få en stund med syrrorna!, så drog oss ner till lilla stan för en fika stund! och valde då ben & jerry! awesome! så satte oss vid hamnen och götta oss i solen! kan det bli bättre!? 
Och nu blir det att tagga inför ett hårt träningspass på gymmet!.. TAGGA! haha.. 



Joybells



Ikväll har mormor bjutit mig och min familj på en gospelkonsert.. haha vet inte ifall det blir så kul men, tanken som räknas ;) Så ska strax göra i ordning mig tills dess, och har gjort läxor, var också tvungen att städa rummet efter olivia och patricia som suttit och stökat ner haha.. Igår när man vaknade var det INTE kul, för då låg det helt plötsligt två dm snö på marken! usch.. men däremot idag så så ligger fortfarande snön kvar, men det står också 23 grader varmt! så snön åker nog snart bort. Meen, vi hörs senare, ha en superkväll!

Saturday




Hejsannn, haft det bra? idag för min del blir det läxor, och sen ikväll har mormor bjudit mig och min familj på typ en gospelkonsär hehe! Men iallafall, har precis ätit, och innan det så var jag och olivia på hem&hobby en stund ;)
Och nu ska jag studa läxor, så har lite fullt upp, hade egentligen tänkt att springa också, men blev lite för tätt med maten, så det får jag hoppa idag faktiskt :/ Har inte mycket mer att säga, så BYE!

Day 7 - Jag gillar inte

Det finns så sjuukt mycket som jag inte gillar! Men mer bra saker deklart ;)
Om jag skulle rabla upp allt så skulle det ta en evighet. Så nu får jag völja ut några saker lite lätt hehe ;)
Jag gillar inte lögner, rykten, krig, orättvisa, spindlar, ormar, cigaretter, snus, alkohol, ofunkade aparater haha, geleormar/ödlor, miljöförstörningar/kriser, oärliga männsikor, själviskt! Det är liiite av allt som jag inte gillar. Kan säkert komma på hur mycket somhelst, men aja, orkar inte rabbla upp mer! haha, men vi ses!

Day 6 - min förebild

Jag har faktiskt en person som jag får extra mycket inspration av! Det är faktiskt Isabelle frithiof. En tjej som är lika gammal som jag (12), och som har grymt fin stil enligt mig ;) En person som jag alltid jämför mig med. Hon är liksom den person som verkligen ger mig något! hon är grymt fin också! Eftersom att jag komenterar hennes blogg rätt bra så kan det ju hända att hon kanske skulle kika in här någon gång, och om du nu skulle få se detta så, ta åt dig det jag skrivit! Ni kanske vet vem hon är och läser kanske hennes blogg, men om inte, så är detta bloggadressen! ;) www.isabellefrithiof.devote.se




Day 5 - kärlek för mig

Eftersom att jag kommit ur balans med uppdateringen så får jag skriva lite iframsjutet istället!
Meen ialla fall, kärlek för mig är något viktigt! och något som är äkta. När båda verkligen är kära i varran och älskar varran! Jag har själv en pojkvän, Johannes, och så som vi har vår kärlek är min kärlek för mig!
Men kärlek behöver ju inte heller bara vara mellan en "kille och en tjej", kärlek har jag ju också mellan mina syskon och mina föräldrar och mina kompisar,!

In school

Heej, orkar inte ha bloggapus mer nu haha, så nu är jag tillbaka! men det blir nog inget större inlägg ikväll/idag för ska va med Clara och Filippa efter skolan, och sen blir det alive! så blir lite upptagen.
Nu är jag i skolan som ni märkt, och sitter och väntar på matdags. Är hungrug, hoppas det blir nått gott ;) haha.
Inte några större förändringar på det glada och det ledsna från igår.. Men men, dagen går vidare, bara att hänga med! Men nu ska jag nog dra mig till facebook haha, men ha en toppen dag! kommer nog bilder sen dagen sen i blogginläggen härpå! Puss och hej

Bloggpaus

Nu lir det är bloggpaus för dagen tror jag om inte liite längre. har hänt så mycket så mycket, så orkar inte anstränga mig för bloggen just nu! ses!

Dagen



Efter skolan blev det att va med finisarna hanna och olivia! var tvungen att prata om roliga saker som hänt i skolan!
haha.. nu ska jag nog chilla lite, och sen sova ;)
Imorgon kommer jag nog hem med en färdig hylla! :D

Produkterna




Pic 1: pudermuff, fundationborste, orginalborste och till ögonskuggan.

pic 2: nagellack, pink, white och nude.

pic 3: grå ögonskugga, läppstift Förförisk, svart kajalpenna, och konceler.

e.l.f.

För två veckorsen beställde jag ett paket från e.l.f. ju, och det har äntligen kommit :D
ska strax öppna det, och hoppas det är något att ha ;).. det tror jag!

Day 4 - Bloggar jag kollar

FÖR ISPRATION:

www.isabellefrithiof.devote.se
www.angelicablick.se
www.karnaah.se
www.hannamw.bubbleroom.se
www.kanal5.se/feliciafrithiof
NÖJES SKULL:
www.kenzas.se
www.tyras.se
www.fokis.se
www.blondinbella.se
NÄRA OCH KÄRA: (folk jag pratat med)
www.oliviaahlin.blogg.se
www.patriciaahlins.blogg.se
www.jjjuuulia.blogg.se
www.elicie.blogg.se
www.moastrand.blogg.se
www.clarasummerton.blogg.se
www.elinalvemyr.blogg.se
Detta är de bloggar jag kommer på just nu, hehe förvånar mig inte ifall edt är några till..!

Tuesday



Igår hände det massa tråkiga saker i skolan, vilket är över nu!..häligt! så denna dagen har vart som en helt vanlig dag, rätt okej faktiskt. Hade idrott, och idag dansade vi, det var faktiskt roligt! Får tacka finisarna Clara och Moa, för det var dem som hade själva dansen. Tog också sällskap hem med dem, :)

Men nu är jag hemma, och Patricia är i skolan, och olivia stannade kvar en stund för ett projekt, och mamma är inte hemma och kommer hem ikväll, och pappa ska typ till vårdsentralen och kolla sitt ena öra :( Så nu blir man själv dåe. Varför inte ta lite mellanmål, framför en film eller nått? har också läxor att göra.. som jag också mååste göra innan.

Day 3 - Jag är bra på

Jag har lite svårt att säga saker högt om vad jag tycker jag är bra på, men något som jag faktiskt lyckas med väldigt bra är att hålla hemligheter.. Kanske inte en så fyriskt, men endå. Det är ju endå något som är bra! Om man ska ta något fysiskt då så är det väll rita.. Haha, inte direkt något jag håller på med förutom på elevens val i skolan. :) men det är något som jag kanske inte är super dålig på! Haha..

En dag med sorg

Idag har det inte vart en speciellt rolig dag kan man ju säga.. hemska ämnen i skolan, tiden gick långsamt, osv..
Längtar tills denna dagen är över! Vill bara samla alla taknar och slänga iväg dem.. Men jag hoppas förstås att ni haft en rolig dag där hemma! Kraaam

Tränat



Äntligen är man hemma från ett skiitjobbigt träningspass! haha, vi körde dans-styrka, och det innebär att man ska helt änkelt dansa med vikter/hantlar i händerna! Och det som gjorde det så sjukt jobbigt var att 1,5 kg vikterna tog slut, så var tvungen att ta 2,5 kg! Så nu ser man ifram emot att få i sig lite energi.

Day 2 - Min dröm/mina drömmar

Jag rätt många saker som jag vill uppnå! Vi kan börja med att jag vill jobba med något inom mode, inredning när jag är stor, att jag kan få det yrket som jag önskar! Och sen vill jag jätte gärna satsa mycket på min blogg, och om det är något som jag skulle vilja bli känd som så är det bloggerska inom mode..! det är nog mina strösta drömmar..

Kvällen

Denna kvällen har verkligen vart roolig! Började kvällen med UKM som ni vet, och var där med Johannes Clara moa och Filippa! det var skiiitkul.. kanske inte så mycket korvsörsäljning men.. HAHA! (mycket skratt) Hoppas vi kan träffas igen! Sen efter det så gick jag till mami och papi som var på nått grejs, och då fick man provsmaka utlänsk mat, det var sådär... haha! Jag hade kameran med mig, men glömde totalt bort den så har tyvärr inte några bilder :/ (asså på park)  men ni kan få några adressen på deras fina bloggar om ni vill veta vilka de är! Johannes har tyvärr ingen blogg, men han vet ni ju vem han är! haha.. :) 

www.clarasummerton.blogg.se

www.moastrand.blogg.se

www.elicie.blogg.se





Today - UKM!

Kommer om en stund trycka ner lite middag, och efter det drar jag mig ner till Clara för en stund hemma hos henne och senare möter vi upp Johannes för att dra oss alla tre till park! För vi ska på UKM.. och där kommer vi sälja korv! haha.. vi bor ju i samma stad som jacob Widen så det var han som frågade Clara ifall vi kunde sälja korv! coolt va? haha! Men det ska bli sketa kuul!

Day - 1

Jag heter Amanda, och bor i en stad som ett råtthål. haha, och är 12 år, och går i sjätte klass på en liten skola. Och ska börja högstadiet i höst! Jag spelar piano, och älskar att va med mina fina vänner! och älskar kläder osv..! Har Olivia som min tvillingsyster, och patricia som min storasyster! Nu vet ni liiiite mer om mig! Kan inte säga föör mycket för då avslöjar jag allt tills de andra dagarna! ;)

7 days!

1. presentation
2. min dröm/mina drömmar
3. jag är bra på..
4. bloggar jag kollar
5. Kärlek för mig
6. Min förebild
7. Jag gillar inte.. 

Vi börjar imorgon! :D

Skype

Heej BABES! Har presis tryckt ner lite mat i magen, och vart med pojkvännen! vi gjorde mycket..asså på datorn då haha.. något som vi gjorde var att skaffa skype! Tack för dagen! har haft det för länge sen, men har sen dess inslellerat om min dator några gånger, så har då inte brytt mig om att ladda ner det igen.

förlåt för kass uppdatering, ska bättra mig! Men hinner inte nått rtort nu för kom nyss på att jag har läxa tills morgondagen, och sen ska jag packa gympakläder och fixa grejer till vårat jobb i skolan! så nu blev det strässigt! Men ha det bra så hörs vi!

Photoshop



Min snälla farbror erbjöd sig att kanske fixa photoshop till mig! Skulle va så sjukt kuul! jovisst, det är mycket att lära sig, men isåfall tänker jag kämpa länge för att kunna olika saker. Man kan ju jöra så sjukt mycket saker med bilderna!

Onsdag 9/3




Bara så ni vet dä är bilden ovan rätt gammal, men var den enda jag hittade just nu lite snabbt. Jag har nog rekord i bildmappar ;) haha. Jag har precis ätit lite, och kom hem från gymmet för en stund sen. Men nu så blir det att stuuuda läxor :/ aja, får väll försöka peppa hjärnan lite.. Men ha det bra!

Beställt

Heej alla finaste!
haft en dra dag? Kom precis hem från farmor och farfar, och där fick jag träffa på kusinen och lite sånt! men strax blir det gymmet ;) så hinner inte uppdatera så stort för har nu lite bråttom! men det där ovan är några saker som jag bställt från e.l.f!

Tips - spara naglar

Något som jag har problem med är att spara mina naglar! Jag skulle jätte gärna ha lite/mycket längre. Det är något som jag alltid viljat men alldrig klarat pågrund av att jag har en äcklig ovana, som jag hatar och det är då att bita.
Har hört att folk kan gämföra att bita naglarna med att slicka på ett toalettlock! Så om det nu skulle va sant vilket jag nästan kan tro så låter det verkligen hemskt. Så måste be mamma köpa illasmakande grejs som man typ sätter på naglarna så det smakar illa, alltså riktigt illa. Så att jag slutar bita! Så det är ett tips till er som har samma problem som jag!

eyeslipsface.se

Heej där ute! Passar på att skriva ett snabbt inlägg nu innan solsidan drar igång! Jag har precis kollat in en hemsida där det fins riktigt scyssta sminkprodukter att beställa hem. Så det ska jag och storasyrran göra nu! Har hitttat massa fina saker. Dyrt blir det, men riiiktigt billigt för att få såå mycket saker! man tror ju att sakerna kommer va så dåliga för priset, men patricia vet en som handlat där ifrån och tycker sakerna var riktigt bra, så det litar vi på! ;) Ha en trevlig kväll allihopa!

Dagens outfit


Fin kväll





Hello my darlings! Har ni för er? Själv kom man precis hem från en underbar kväll med fina tjejerna, och hade riktigt kul som alltid! Något att göra om. Tror jag kanske ska sova några timmar tills morgondagen hehe, är rätt trött efter många timmars skratt! ha en god natt alla!

Outfit and facelook


Be fixed

hey babes! Sitter här och verkligen njuter av denna riktigt bra musiken! Snart blir det mat, och sen efter blir det att göra i ordning mig för en riktigt funny kväll tillsammans med tjejerna! hela mitt skrivbord är fullt av grejer som jag använt till mina naglar, haha färgen fick bli röd, vilket johannes valde åt mig ;) men ha en riktigt bra dag först och sen kväll! kommer lägga ut en outfit senare! Puss och hej!

Klaaart

Nu så kom jag precis hem från Alive, och det var funny som alltid! Ehh, nu när Julia var här hemma med patricia så fick jag hjälp med mitt "designproblem"! Så äntligen är det där sträcket borta, och nu är desginen klar för denna gången ;) men tror att jag kommer ha kvar samma design länge!

Nu när ändå snön finns kvar




Idag har det vart en kämpig och kulig dag. Hoppas ni haft en rolig dag ni med!
Idag i skolan var det.. okej man kan inte säja slappt, men det var inga skolböcker framför ögonen i alla fall, för idag var vi ute i högaliden. och jag hanna och olivia gav oss ut på spåren för skidåkning.. varför inte passa på när nu snön finns kvar vilket den inte borde göra.. haha. Men roligt var det i alla fall! 

Ikväll blir det inte att va hemma och tråka sig framför tv:n som alla andra helgkvällar, utan ikväll blir det Alive!.. För min del. Länktar också tills den helgkväll jag kan va med kompisar! Vilket det blir imorgon. För då ska jag Olivia Elin Clara och Moa åka först för ett besök hos pizzerian, och senare tror vi att det blir film och chill! Ska bli så kul! 

Olivia ska såklart ta kort på mig när jag precis håller på att rammla ;)...

torsdag

Jag har precis komit hem från ICA, och "uppdraget" där var att vi skulle sälja bröd m.m, så vi får pengar till klasskassan. Fick säkert ihop lite pengar, så bra försäljare som vi är haha (Ska senare i sommar på klassresa)

Just nu är jag trött, och frusen, men tror jag piggnar till med lite zumba ikväll. men nu innan borde jag träna lite piano, och kanske fixa lite andra saker.. Men har en bra kväll! Pöss

What's my name?

Satt precis och kolla lite på top listan på spotify, och hittade då denna låt! Jag kan tyvärr inte visa den här på bloggen, för har hänt nått med youtube :/ men låten får stå som rubrik istället. Väldigt många måste ju veta vad det är för låt efter som attd en stod på toplistan, men skulle bara tipsa er som inte visste om den som jag för en minut sen, haha. :)

MOA & ELIN




Heeejjj ni alla söta! Jag har vart rätt upptagen typ igår och så, för va med johannes! Känns lika bra som varje gång såklart ;) Nu har jag i alla fall ätit, och innan det så var jag nere på gymmet och körde zumba! :D det var riktigt roligt, men kände mig som en instoppad korv eller nått... haha men kul var det.
Men i alla fall.. i måndags så gjorde jag andra saker. jag var med först Elin, och man kan ju börja med att säja att hennes nya kattungar var riktigt underbart söta! Och sen är ju Elin, alltid samma gamla "rara" människa haha.
Och sen kom Moa och Michelle med! Man kände sig ju inte lite tråkig när man satt och gjorde läxorna medans dem grejsade med Elins hår! Dem slingade, och resultatet blev riktigt snyggt! 

hoppas ni haft en bra dag! Och få en bra morgondag.
Det ska jag "försöka" ha haha. Vi ska mäta väga oss och kolla ryggen och lite sånt typ. ja, jag har väll inte så mycke mer att säja till er, men som jag sa, ha en riktigt bra morgondag!

Livets första ord



Var så längesen jag träffa min söt söta underbara kusin! Det händer så mycket i mellan, så nu har man fått reda på att han nu börjat säga sina första ord! Är så glad! Vill träffa honom. Och höra honom prata.. eller aa, säja något..


RSS 2.0