En fråga angående designen

Som sagt så håller jag på med designen, och har ett litet eller stort problem!
I min meny så är det är svart sträck i lodrät, som går in en liten bit in i mina bilder, alltså i menyn. Och är det någon som vet hur man tar bort de sträcket?? Om det skulle va så att du nu visste så kommentera jätte gärna!!

New design

Som ni märker många ut av er, så håller jag på med min design! Så om ni skulle undra varför min design hoppar hit och dit så är det därför.. hur tror ni det kommer bli? Kommentera och tell me nu! haha. Ha en trevlig kväll! Medans jag själv ska sitta och ägna min sovmorgon till bloggdesignen.. Goodnight my stars!

Kommentera

Har funderat länge på varför ni läsare alldrig kommenterar.. gör gärna det! :D det finns vissa få som kommenaterar ibland. Så tack för det! :D gör verkligen allt mycket roligare! Något jag älskar är när man loggar in på bloggen, och ser att någon kommenterat! Så om du vill göra mig glad, så kan du gärna kommentera! bara så ni vet ;)

2008 - Pictures

Hello my darlings! Här ovan ser ni vad och vem jag var för fyra årsedan.. Förändrats bågot kanske? haha..
Ehh som jag sa tidigare idag så skulle jag möta upp Johannes efter maten, men vet inte riktigt hur det blir nu eftersom att jag inte har fått tag på honom de senaste timmarna, så kanske blir imorgon eller på tisdag! Jag älskar dig Johannes! Men i alla fall, ikväll blir det som alla fin fina söndagskvällar, nämligen Solsidan! Haha, alltid något att se ifram emot. Ha en mysig kväll!

I wait

.. på att maten ska bli klar just nu, och efter maten blir det att möta upp Johannes! :D Så får se hur det kommer sluta med uppdateringen idag haha.. ska försöka! PUSS OCH KRAM

Ungdomskväll - outfit


Fy vilken härlig kväll det kommer bli! och framför allt rolig, Och såhär ser jag ut ikväll i de nya kläderna! Ha en riktigt kul kväll ni också! PUUS

New in the closet


Shorts - Bikbok
Halsband - Bikbok
body - H&M
Linne - H&M

Härligt nöjd!

HEJ HALLOJ! Då är man hemma från en riktigt rolig förmiddag med fina tjejerna. Har verkligen kommit hem med något jag är riktigt nöjd med :) så känns prima! Är så skönt när man kommer hem från sånna dagar, och man kan känna att man gjort något riktigt bra! Men nu ska jag först fixa lite grejor på rummet, och sen blir det att visa upp de nya kläderna! ;) ses!

Facelook

Goodmorning all the nice peoples! Ska strax nu ner för att äta frukost och sen drar jag olivia patricia och julia ner till bussen, och sen åker vi vidare mot skövde!

BIK BOK


Egoopics



Sköna vinterdagar

Förlåt för den hemska uppdateringen.. Ska försöka skärpa mig nu!
Men i alla fall, hur mår folket en sån här dag då? Själv mår man toppen, tack vare en halv timma extra försovning i morse haha. Men men, pigg likt en vet inte vad. Nu snart om någon eller några timmar åker vi för att fylla på busskortet, till "resan" imorgon! Blir en hel del shopping, och sen på kvällen blir det ungdomskväll! Det ska bli såå kul! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se BYE!

Lördagen

Då händer det mycket för min del. På dagen åker jag och bästa syrrorna in för lite shopping! och sen på kvällen blir det roliga grejor. Då blir det "ungomskväll" i kyrkan, så passar prima att åka in tidigare på dagen. Kommer skriva om det mer när de stunderna kommer ;) PÖÖSS

Skulle vara en snygg outfit


Boooring


Hejsan alla glada och fina! Vad har alla glada och fina för sig idag då? Själv ingenting, för är helt ensam nu när patricia och olivia fortfarande är sjuka.. Men men, får väll gå min egen väg på nått sätt, måste träna lite piano läxa till morgondagen, och sen finns det la alltid något skojsit man kan hitta på. Te'x städa rummet, usch men måste också göras så får se hur det blir. Men just nu sitter jag och försöker få mina SVARTA naglar at torka. Tror ärligt talat att detta är första gången jag inte har stött till naglarna haha, orkar inte de denna gången ;)

Shorts

Sitter och tänker lite på vad jag ska ha på mig på lördagskvällen! Och kom då fram till de snyggiga shortsen från bikbok. Gör till hela outfiten med bara färgen. Sketa coola ju! Tänk dem till svarta nylånstrumpor, helst ska de va tycker jag då några svarta snygga pumps på fötterna, men efter som attjag nu i detta fallet inte kan gå i pumps så får de väll gå med ett par converce, till ett Svart pösigt linne med en svart kofta över! Linnet där nedan vill jag ha i svart, och koftan/kavajen är bara på bild som ett exempel. Så har en annan kofta här hemma, om ni minns att jag köpte en svart kofta med de gigantiska fickorna från bikbok. Men i alla fall, allt det till mitt fin fina korshalsband! its going to be great!

ICE ON

Vad har folket för dig idag då? hoppas ni har de bra. Denna dagen har gått åt Hannisen! Var vid vättern och kollade på isen, men det var skiiiit kallt, så gick till hallen och chilla lite ;) Men nu sitter jag här inne i värmen i alla fall, och hoppas ni får en trevlig kväll!

Wallander

HALLOJJ! Då har detta lovet gått, och det hårda börjar imorgon igen. Hoppas ni haft ett bra lov! Det har jag, fast utöver de dagar jag vart sjuk.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, har precis kollat klart på Wallander tjuven, den var rätt bra men som vanligt så fattar jag inte helt, men men. Alltid lite ;) Sov söttt pussisar!

The shelf

Har precis dragit mig ut i kalla luften igen efter fyra dagars innesittande. Det var ju sköönt..inteee. men men, jag kom fram till hem & hobby, för att då köpa lite grejs till min hylla som snart kommer sitta uppe på väggen, det ska va en vit med spegelglas i mitten.. okej kanske lite svårt för er att förstå hur jag menar. Men ni kommer får se!
Så nu har jag lite saker att fylla den med. Hehe kanske inte kommer ha spar "grisen" i hylla, får se ;) ne nu ska jag fortsätta en stund här vid datorn ett tag och ränsa bilder, inte så kul men sånt måste göras PUUSS OCH HEJJ!

Maybe Maybe

Good morning änglar! Sovit göött? det har jag, och just nu sitter jag och funderar på hur jag verkligen ska göra med kamera... Asså jag vet inte varför jag ska köpa en ny, jovisst den jag har nu är dålig, men inte något sönder än.
Men skulle ju endå vilja ha en bättre, men jag tror vågen lutar mest åt att vänta! Den jag har nu funkar ju i alla fall på alla sätt. Och då sparar jag ju faktiskt de två tusen kronorna lixom. För sen blir det ju vårshopping, kanske roliga saker med kompisar osv.. Så tycker själv att det skulle vara ett bra val.. vad skulle du gjort? :)

Närbilder



Last year

Heeejjj! Idag känner jag mig bättre och piggare, men har 38,1 i feber. Trött kan man ju inte säga att jag är.. Har sovit i 10 timmar och en halvtimme, så är i alla fall utvilad. Idag klockan ett så åker jag till momo för att äta mat. Sen skulle vi baka semlor, men får se hur det blir med det. bilderna ovan är från förra året när vi bakade semlor, jag hittade tyvärr inte någon bra bild på storasyrran.
Olivia har nu också blivit sjuk.. Trökigt! Krya på dig syrran!
Jag hoppas att ni får en soperdoper braig dag! PÖSS

Canon IXUS 130 IS

Hejsaaan, har ju funderat länge på att spara ihop till en systemkamera,
men har nu kommit fram till att jag inte kan spara så länge. Så kanske ska satsa
på en braig digitalkamera istället! Den värkar riktigt bra, och är verkligen billig. Så kanske
blir att beställa den.. hihi hoppas, vi får se! ;)

Pictures


SICK

I morse när jag vaknade kände jag att jag mådde skiit. Så tog tempen, och visade sig då att jag har 39,3 i feber! Så nu sitter jag fast här i min datastol, och orkar inte stå upp. Och mår verkligen BAJS! Imorgon ska jag och syrrosna baka semlor hos mormor, om det nu går då eftersom att jag är så sjuuk. Inte kul att komma hem från lägret och sen få nästan 40 i feber! usch hata! Men jag hoppas att ni är friska, ha det bra!!

Hemmmmaaa..!

Heej alla fina! Jag har nu kommit hem från lägret. Och har verkligen haft jätte roligt! Som varje år.
Vi har åkt slalom, det största framsteget jag gjort är nog att börja hoppa i gupp, det var riktigt kul. Vi har badat, och bowlat m.m.
Det var ju alla hjärtans dag igår, så de firandet blir lite i efterskott idag istället. Fick en precent av mamma och pappa, med godis, så söta! haha, ärligt talat så vet jag inte huuur mycket godis jag har ätit! men men, blir nya tag sen! ;)
Jag har säkert hur mycket bilder som helst sen dessa dagar, så bilderna kommer sen senare! VI SES!

Bye bye!

Hejjjj! Snart så åker vi mot Ullreisehamn, ska bli så sjuukt roligt! Som ni nu märker så hann jag visst skriva ett inlägg innan kvällen..
Men nu har jag gjort i ordning mig i alla fall. Jag slängde på mig lite mysiga kläder till kvällen ;) och har också packat klart. Så nu är jag redo för att åka på sportlovsläger! :) Och ha kul med alla kompisar, men det jag har på tankarna nu är att jag kommer sakna IHJÄL mig efter johannes! Jag älskar dig! Och kommer också sakna kompisarna som inte följer med.
Det kommer ju bli dåligt med uppdatering TYVÄRR, men jag har min ipod, så jag kan ju va inne på facebook och kolla läget i alla fall ;) Men puss på er, ha det så jätte bra!

11/2 - 15/2 Like a sunshine!

Heej hallå! Något som jag inte har berättat är att jag faktiskt ska på ett läger ikväll. Så denna dagen fyller vi med packning! Ska bli riktigt kul, men kommer sakna Johennes som alldrig förr..
Det är ett läger där vi sover i en kyrka i Ullrisehamn, och kommer sova där tills tisdag :)
Man får välja på roliga aktiviteter, och ska då välja att åka slalom! Det är nog bland det roligaste som finns, fast man kan ju inte säga att man ser proffsig ut i slalombacken, eller i blandannat liften haha. Men men, ska då träna det två dagar jag ska åka slalom. Och så ni vet så är kameran en del av min packning ;) Jag tror att jag kommer upptadera senare idag, men om inte så önskar jag er att ha fem underbara dagar! Kommer inte bli mycket uppdatering dessa dagar, men ha det bäst! PPUUUUUUSSS

Jag och Johannes.. <3


Johannes gästbloggar..

Tjoo, just nu sitter jag och tänker på vad jag ska skriva.. hejdå!

I dont like..

1. när folk ljuger.
2. När folk inte kan va sig själva.
3. Avundsjuka.
4. folk som är igoistiska och som bara tänker på sig själva fast dem är rika som skrutt.
5. Jag hatar spyor och riktigt ohygeninska rum.
6. ormar och spindlar.
7. Folk som tar för givet att alla har pengar till allting.
8. När folk skryter.
9. vintern just nu.
10. oliver och tror inte att jag gillar suchi.
11. mardrömmar.
12. Lakrits och mint.
13. Folk med för stort hopp över sig själva.
14. När man inte får ha sina vänner i fred.
15. Folk som gör sig påträngande med flit.
16. och folk som sårar medvetet. 

Hade bara lust att göra något, så satte mig för att skriva upp några få saker av det jag inte gillar.. hehe. Kan inte sitta och rabbla upp allting som jag inte gillar, finns så mycket, men finns också sååå mycket saker som jag gillar, och älskar! Hoppas ni inte har för mycket som ni inte gillar ;) ha en fin kväll!

Nice things by H&M

Tänk er dessa dina smyckerna till en brun kropp, med denna fina väska! Vad tycks? :)

Fin hårfärg..?!

Sitter och funderar lite över sommaren.. Men tanke på hårfärger. Vill ju så gärnaa kunna passa i lite mörkare blont, folk säger att jag är en person som nästan passar i allt. tror ni det stämmer? Lite sådär på bilden ovan skulle jag lätt kunna tänka mig.. :) ha en fin fin kväll allihopa!

Piano piano piano..

Heej hallå! det enda jag typ gjort idag är tränat piano! Fattar inte hur jag orkat, men har också vart på gymmet och kört stepstyrka, var riktigt kul. Hade tänkt att kanske va med bästjohannes idag, men blev tyvärr inte så :( så blir på tordag istället, alltid något att se fråm emot. Men jag hoppas ni haft en bra tisdag och att ni kommer ha en bra kväll/natt ;)

Skolavslutning 2009

Haha sitter och kollar in facebook lite, och såg då gammla bilder som Elin lagt upp från en skolavslutning, så kände mig bara tvungen att lägga ut lit gammla bilder sen dess..

Canon EOS 1000D

En sån är verkligen något jag vill ha! problemet är ju kostnaden bara.. Men men, bara att spara.
Verkligen inte ett farligt pris för en systemkamera! 
Canon EOS 1000D + 18-55mm Objektiv

7/2-11

Haha verkligen en bild att misstolka, haha är inte som det ser ut.. 
Men sorry så mycket för uppdateringen igår, vet inte riktigt vad som hände där.. Men nu kommer ett igen ;)
Idag har jag i alla fall vart med söthanna och haft det roligt som alltid, fick en typiskt oss ide som vanligt, att "busringa" haha.. alltid lika kul att sitta där med pirr i magen och göra om rösten, och skoja med tanterna haha.
Men nu blir det i alla fall pianoträning för min del.. SVÅRT! Men ha en kul kväll!

WEBCAM

Hoppas ni har en bra kväll! Sitter just nu i min snobbenpyamas (mysigt) passar på att sitta här vid datorn när det är paus på filmen vi ser på. Det är typ en film med Julia Roberts, vet inte vad den heter ;)
Men verkar la okej bra, fattar typ ingetnting men endå hihi.

Ha en trevlig kväll!!

Hej era guldklimpar! Hoppas ni haft en bra dag.
Istället för att åka med bara Olivia och äta så blir det mammi och pappi också! Så nu har jag gjort mig i ordning mig inför deeet..
Hoppas också att ni får en trevlig kväll! Kom ihåg, försök att göra dina tråkiga kvällar/dagar till något bra!
Nu ska jag "paint my nails" ;) Vi ses!

Must eat out tonight

ÅÅåå vilken dag! Trött och hängig, har suttit och grubblat över allt som är fel, hela dagen och orkar inte det mer nu asså, så ikväll blir det nog utgång med Olivia för att äta tillsammans med henne ;) och kasta tankarna en kilometer..
Men nu innan dess så ska jag först städa rummet lite, och sen efter det så blir det att hoppa i badkaret för en skön stund tillsammans med skummet! och göra mig fräsch och finig! Ha en riktigt bra kväll alla!

JAG DRÖMMER

.. Om sommaren! Vill ha vill ha vill ha nuu.. Men finns ingen tidsmaskin så får fortsätta att drömma..
Sitter och drömmer om sommaren på grund av att kolla lite schyssta hemsidor, och hittade  flera fin fina grejor..

VILL SHOPPA JUST NU

HAALLOJ!! Härligt med lördag.. som alltid. Har tyvärr inga stora planer inför dagen.. Är så sjukt trött från gårdagen, och natten. Men men, finns la alltid något att hitta på. Men är så sjukt SHOPPINGSUGEN!! Men allt kostar pengar.. tyvärr... Skulle behöva åka in till Skövde för att köpa underkläder asså! Aja får se hur det blir med det.. Men vi hööörs! KRAM

Alive

TJAO, som jag sa tidigare så firade vi Clara idag :D.. jätte kul verkligen! var sen tvungen att dra för att åka vidare till ALive. Ehm idag så var vi upp i Högaliden.. Kanske inte det roligaste man kan hitta på men det var mysigt.. Grillade och lite sånt.. var TREVLIGT haha.. Men ni får försöka ha en TREVLIG kväll där hemma framför TV:n eller med kompisarna eller på festen vad ni nu göör.. BYE!

Teenager..!!

Heeeejj! Nu kommer två inlägg om dagen för mig. Och har verkligen vart en jätte bra dag.
Började dagen med skolaaaa, och denna skoldagen var som vanligt... Men efter det så blev dagen lite mer annorlunda, eftersom att Clara fyller år så skulle vi fira det på ett sätt, så överaskade henne på lite olika sätt och blev hemma hos Elin, och hade JÄÄÄTTEEE kul verkligen.. Haha mitt skratt höll igång hela dagen.. det var jag Olivia Clara Moa och Elin!
Ni är världens sötaste!! tack för dagen..

Dålig uppdatering

Fy skäms på mig för uppdateringen dessa dagar som ni säkert märkt... Men men, måste bli bättre nu alltså.
Ehm idag på väg mot pianolektionen så såg vi Johannes kompisar där, men eftersom att jag inte känner dem så bra än så cyklade jag bara vidare, och sen när vi var långt ifrån dem så sa Olivia att dem hade ropat på mig.. haha XD pinsamt... Meeen inget att göra åt nu.. vad skulle jag gjort liksom haha.
Efter det så blev det att va med SÖTASTE Clarisen! Gjorde inte så mycket men alltid lika kul endå. Och sen sist men verkligen inte minst så blev det gymmet! Blev ett härligt träningspass idag.. HA en trevlig kväll! puusss
(duschad och osminkad) ;)

MIN HUMORISTISKA FARMOR

Hej Hej! Kom gick precis av min nya cykel som jag fick i födelsedags present! Gillar den verkligen jätte mycket.
Idag har jag inte bara suttit vid datorn och slappat vilket jag oftast brukar känns det som.. Fast igår var jag faktiskt med Johannes! Älskar det lika mycket som vanligt. Men det jag precis cyklat hem från är min farmor och farfar. Hade typ inget att göra så jag och Olivia cyklade hem direkt efter tyskan till dem. Haha hade ovanligt roligt med min gulliga farmor.. eller asså det är typ hon vi är med när vi är hos dem. Men som jag sa så hade vi riktigt roligt.. skrattade som aldrig förr kändes det som.. haha. Men nu ska jag ner för att packa väskan och sen drar jag pappsen och Olivia ner till gymmet och köra hårda tag! PUSS OCH HEJ..
Detta var tyvärr den bästa bilden som jag hade på min dator.,, men men, alltid samma gulliga lilla farmor!

Krya på dig

Godmorgon alla fina!
Denna dagen fortsätter vi med skola först. Och sen efter det så ska jag va med bästa Johannes! Hade tänkt att va hos mig men eftersom att patricia har fått typ maginfluensa så kan vi inte va hos mig så få se hur det blir... Jag önskar dig krya på dig Patricia..vet hur hemskt och äckligt det är.. Puss!! Riktigt ful bild, men orkade inte dry mig idag ;) Men nu ska jag ner för att äta frukost..TJAO! ha det bäst!

RSS 2.0