Hej alla fina!

Heeeejjjjjjj, jag hoppas folket haft en bra dag! Det har jag, för som jag sa så har jag vart med Elin. Kom sen tillslut på lite grejor att göra.
Ehm imorgon så blir det skola som alltid, och sen efter blir det att va med Johannes! :D <3 ser ifram emot det lika mycket varje gång! Jag vet inte ifall det blir någon träning imorgon..får se :) Förlåt för att det inte blitt så mycket bildinlägg, men kommer framöver! På fredag fyller Clara tonåring! Fy vad roligt. Känner mig värsta liten fast stor eller vad man ska säga. Näst yngst i klasen, och allra längst. Aja inget att göra åt saken...men ha en superkväll!

HEMMA HOS ELIN

Heej! Siter hemma hos Elin, och gör typ ingenting ;)
Alltid roligt endå. Skrev detta för att ni skulle veta! PUUSS

SIMS 3-sett säljes

HEJ! under förra året har jag samlat på mig en hel del sims 3 spel, Som nu inte kommer till användning.
Och som jag nu tänker sälja som ett sett för 400 kr. I vanliga fall kostar ungefär ett spel 300 kr. Men du får nu fyra spel för 400 kr! Alla funkar helt korrekt. Och alla prylar är hela och fräscha.
Om du nu skulle vara intresserad så kommentera det i så fall! 

Vad gör man på spelet:
Man kan göra familjer, genom att skapa människor. och sen flytta in i ett hus eller en lägenhet. Du kan välja att köpa ett färdigt hus, eller så kan du bygga ett hus själv med dina egna fantasier. Du kan fylla ett kvarter med folk, och familjer, och ge dina simmar nya vänner. Det finna SÅÅ mycket att göra med dina simmar, så går inte att rabbla upp allt. Ett detaljerat pc.spel där du kan göra precis hur du vill! Och bestämmer själv hur du vill att ditt spel ska spelas.
Ett spel för dig som gillar att skapa och bestämma dina simmars liv! =D

Sättet innehåller: 

Originalspelet!

Expeditionspaket: destination världen: Tilläggs spelet där du kan åka med dina simmar till tre nya länder! Och upptäcka olika former av spännande äventyr! Du kan nu åka till: Kina, Frankrike, och Egypten!  

expeditionspaket: Drömjobb: Hitta din egna karriär till dina simmar! Och uppfyll dina simmars drömmar! Och förbättra din karriär! Du kan nu bli: Brandman, spökjägare, läkare, detektiv, arkitekturformgivare, stylist, egen företagare, uppfinnare, och sist men inte minst skulptör! 

Expeditionspaket: Kvällsnöjen: Du kan nu åka ut i storstaden med dina simmar! och va med om roliga och vilda aktiviteter, där du kan ha roliga kvällar med simmar och simmars vänner! Kan också åka till fester med dansgolv musik, och ha en härlig kväll på baren! 

I varje spel innehåller det:
En spelskiva.
Och instruktioner om spelet!




Mönstrade kläder från Ginatricot

Ginatricot är såklart en aaffär som jag gillar, och brukar därför gå in och kika på deras hemsida. Och hittade nu några schyssta plagg i starka mönster, plus en riktigt söt top...

EVENING IN FRONT..

Nu har jag precis kommit upp ur badet, riktigt skönt var det som vanligt.
Jag var ju och sprang idag, och det gick faktiskt bra :) Och trött blev man ju...
Denna kvällen lägger jag tid åt läxor, och solsidan ;) alltid något som jag gör på söndagskvällen.
Något som är orätt är ju att Patricia har studiedag imorgon!..vill också!
Men nu ska jag köra lite piano, SES!

NYA BLOGGEN...

Detta är nu min nya blogg, som man kanske märker, är ju inte direkt några inlägg än, men lovar att det kommer fler och fler varje dag som går. Ehm gör detta inlägg lite mer som ett testinlägg. måste se hur det ser ut liksom.
Ehm snart ska jag ut och springa för första gången i år. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Bara längtar efter att kunna springa ute istället för det där äckelrullbandet. Men BYE BYE ha en jätte bra dag!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0